Frydenstrand Camping Mou   

Pladsinfo

Stjerner:
Adresse:
Frydenstrand Camping Mou
Frydenstrand 58 A
Skellet, Mou
9280 Storvorde
Tlf:
+4521448011
Fax:
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben:
01.01. - 31.12.
LON:
10° 13‘ 12,9360'
LAT:
56° 58‘ 51,4560'
Små pladser

Seværdigeheder

Sev-1.jpg

Det nordøstlige hjørne af Himmerland - lige hvor Frydenstrand Camping ligger - er et af Danmarks største slettelandskaber. I dette skønne landskab ligger Nordeuropas største højmose, Lille Vildmose.

Tag en tur med den gamle Hals-Egense færge til Hals, som er en gammel fiskerby. Om sommeren syder det her af liv på havnen og der er kun en ganske kort gåtur til byens torv. Hver onsdag er der hyggelige torvedage og om sommeren er der på den gamle Skanse teater/musical i det fri.
  
Aalborg med en moderne storbys mange faciliteter ligger kun 20 km fra Frydenstrand Camping. Her findes et væld af muligheder for indkøb i varehusene eller i de mange spændende specialbutikker.  
  
Om aftenen er Jomfru Ane Gade et besøg værd. Det syder af liv og musik fra de mange restauranter og diskoteker.
Aalborg byder også på mange forlystelser og udflugtsmål. Her er Tivoli, Zoologisk Have, Nordjyllands Kunstmuseum, Aalborg Kongrescenter med udstillinger og koncerter. Spørg i Informationen om andre muligheder for oplevelser i Aalborg.

Sev-2.jpg

Frydenstrand Camping er også et godt udgangspunkt for længere udflugter, som en tur i Fårup Sommerland eller en endagstur til Skagen og Vesterhavets fine badestrande.