Frydenstrand Camping Mou   

Pladsinfo

Stjerner:
Adresse:
Frydenstrand Camping Mou
Frydenstrand 58 A
Skellet, Mou
9280 Storvorde
Tlf:
+4521448011
Fax:
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben:
01.01. - 31.12.
LON:
10° 13‘ 12,9360'
LAT:
56° 58‘ 51,4560'
Små pladser

Velkommen til Frydenstrand Camping Mou

Vil I nyde ferien i fred og ro - så er Frydenstrand Camping stedet at bo!

       
       
       
       
forside.jpg

Frydenstrand Camping 20 km øst for Aalborg er stedet, hvor I kan nyde jeres ferie/fritid i pagt med naturen. Pladsen ligger skønt ved Limfjorden med udsigt fra Aalborg til Hals.

Frydenstrand Camping er en af de få pladser i Danmark med camping direkte til vandet, og vi kan altid tilbyde en plads med læ, uanset hvilken vej vinden blæser. I kan også overnatte i hytte, hyttelejlighed eller vores nye ferielejlighed, hvis I da ikke foretrækker vore dejlige dobbeltværelser.

Nyd udsigten over Limfjorden og den livlige trafik af sejlbåde og alt fra tankskibe til luksuslinere. Fra pladsen kan opleves en solnedgang, som ikke findes mage til i hele landet.

Fuglelivet i området er uovertruffent. Naturen byder på både kongeørne og havørne, som yngler få km herfra. Og var der nogen, der sagde, skarvkoloni, traner og slangeørne....

For lystfiskere er der fine muligheder for en god fangst. Der kan fiskes fra molen i Mou havn 300 m fra pladsen eller tag båden med og sejl ud på fjorden.

Børnene trives i vandkanten med fiskenet og spande på evig jagt efter småfisk eller krabber. Opskrift på krabbe-suppe hænger i køkkenet.

Vejret er en vigtig faktor. Check vejrudsigten og se, at vejret næsten altid er godt i Nordjylland.

Vores målsætning er at tilbyde og bevare den fine balance mellem natur og comfort i campinglivet.

Ved bestilling på 21448011 aftaler vi, om I vil have morgensol, aftensol, læ, skygge eller andet.... Det er en af de mange fordele ved personlig betjening.

SE FLERE FLOTTE BILLEDER FRA PLADSEN PÅ: www.facebook.com